Новини України

Пісне печиво "Кава" за рецептом Лізи Глінської

Покрокове приготування смачного пісного печива у форму кавових зерен від Глінської

Як приготувати домашнє пісне печиво/Смачно24

Талановитий кондитер Єлизавета Глінська поділилась надзвичайно смачним рецептом пісного печива у вигляді кавових зерен. Смачно 24 пропонує вам не зволікати, а хутесенько бігти на кухню та готувати це надзвичайно стильне за формою печиво. Повірте, його смак сподобається всій вашій родині!

Інгредієнти

для печива

Банан – г 140

Какао – г 20

Кокосова олія – г 100

Мелена кава – г 2

Борошно пшеничне – г 250

Розпушувач – г 6

Цукор – г 80

Сіль – за смаком

Рецепт приготування

1

Перебийте блендером банан з цукром до консистенції пюре. Розігрійте кокосову олію, влийте до бананової маси та знову перебийте блендером.

2

Перекладіть готову бананову масу в глибоку миску та додайте всі сухі інгредієнти: борошно, каву, розпушувач і просіяне через дрібне сито какао. Замісіть еластичне тісто для печива, сформуйте печиво розміром у волоський горіх.

3

Викладіть на деко для випікання сформовані кульки, мокрим ножем зробіть смужку по центру печива.

4

Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте печиво 15-18 хвилин до готовності. Смачного!

Джерело Телеканал новини «24»
2020-03-26 17:18:00

Facebook
Close